josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dilluns, 29 de juliol del 2013

sardanes

Casa Domingo Pujadas 1909
Ronda del Carril, 83. Obra singular de l’arquitecte Lluís Planas i Calvet.

Construïda com a torre d’estiueig envoltada de jardí, en destaca la torre mirador, on s’ubica l’entrada, i el porxo de la façana principal. A l’interior es conserven els vitralls emplomats de l’entrada i la sala del menjador, amb una llar de foc i arrambadors ceràmics.













Cobla Sant Jordi
L’Agrupació Sardanista la Garriga us convida a participar d’una audició de sardanes singular que farà la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona al jardins de la torre Domingo Pujades, diumenge 28 de juliola les 19 h.

Volem gaudir de la música simfònica de compositors que varen viure el modernisme, junt amb compositors de l’època que feien sardanes de caire ballador. A la segona part de la ballada són els compositors actuals, fen un trencadís amb la música de cobla més tradicional, els que ens porten fins el modernisme del s,XXI i acabarem amb una composició de més de cent anys que ens tornarà allà on hem començat.
















 He gaudit de la música, de l’ambient de festa, he saludat coneguts, però el meu plaer a set fotografiar-ho, plasmar-ho al blog i ara que s’hi passegin, penso què  
“un blog sense visites és un mort en vida”

Canon EOS DIGITAL550D focus 18/135 mm. per jrrof

dilluns, 8 de juliol del 2013

cantada i motos


cantada a la parroquia







8/7/2013 - 
Centenars de vehicles a la benedicció de Sant Cristòfol
Foto de la notícia.
El barri de Dalt de la Garriga va organitzar diumenge 7 de juliol la benedicció de Sant Cristòfol. La cita, que ja és tota una tradició, va aplegar centenars de vehicles de tota mena, des de cotxes i camions, fins a motocicletes.
La benedicció es va fer al davant de la Font de Santa Digna, i els vehicles van sortir en caravana des de diversos punts del municipi.
Aquesta era una de les activitats de la festa major del barri de Dalt, que s'ha celebrat aquest cap de setmana i que també ha inclòs un sopar popular, ball i actes per a infants. 









un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com