josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dimecres, 28 d’agost del 2013

1a marxa

MANIFEST 
1a  MARXA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA
Sense retallades, en català, inclusiva, democràtica, laica, i per el poble. Des de bressol a universitat, GUNYAREM!

El manifest al seu pas per La Garriga 2013/08/28 17:55
























fotos Canon PowerShot G12 per jrrof

dissabte, 10 d’agost del 2013

premis festa major 2013

4/8/2013 - Festa Major
La Garriga reparteix els premis de Festa Major
Foto de la notícia.La Garriga va repartir els premis dels concursos de Festa Major durant un acte el diumenge 4 d'agost.
Pel que fa al concurs de crits el va guanyar Núria Ballús amb 127, 4 decibels. Al seu torn Nik i Nico van guanyar el concurs de flams amb 11.
La Colla Pessigolla es va endur la Gimcana Secreta, per davant dels Llambordins i els Torrentsus.
I pel que fa a la Ruta del Pintxo es va endur el primer premi el Bar Criteri. El Pont de Can Noguera es va endur el premi popular; i el restaurant La Garrafa, l'accèssit a la millor tècnica culinària i l'Oh Tapa, l'accèssit del jurat a la millor proposta comercial.
La Ruta que va servir més de 16 mil pintxos, va organitzar també un concurs popular que es va endur Sònia Vilalta amb la piràmide i un concurs d'instagram que es va emportar Cristina Torra. (www.lagarriga.cat)













fotos Canon EOS 550D DIGITAL foco 18/135mm. per jrrof

dimarts, 6 d’agost del 2013

guèiser

Avui a les 12:30 al C/ Calabria, 212 de la Garriga ha aflorat un  Guèiser, fort i aparatós sobrepassava els dos pisos, crec que han sigut els obrers d’una nova construcció que han  manipulat la canonada.
Arribant a casa sortia un rajolí d'aigua, mica en mica s’ha mig emplenat mitja olla gran, just per fer el dinar, fa estona que han tallat l’aigua, deuen procedir a la reparació. Josep 

Géiser - Wikipedia, la enciclopedia libre  es.wikipedia.org/wiki/Géiser












Fotos Canon EOS 550D DIGITAL enfoc 18/135 mm. per jrrof

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com