josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 14 de setembre del 2013

l'art ens farà lliures

4/9/2013 - Cultura
Exposició 'L'art ens farà lliures', del 8 al 29 de setembre
La Sala Andreu Dameson de la Garriga acollirà del 8 al 29 de setembre, i amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la mostra d'art contemporani ‘L'art ens farà lliures'. L'exposició, que s'inaugura diumenge 8 a les 12 hores, compta amb obres d'artistes tan reconeguts com Antoni Tàpies, Joan Brossa, Perejaume, Vicenç Viaplana, Antoni Clavé, Josep Guinovart o Conxa Sisquella."Amb aquesta mostra d'art contemporani volem fer explícit i agrair el compromís d'artistes i d'institucions que han cedit la seva obra. Un país en ebullició, una nació en ruta, un estat en construcció no pot descuidar els seus artistes. Tothom és cridat a bastir un edifici que sense l'art, sense la cultura, no serà res, no tindrà ànima", afirma el regidor de Cultura, Patrimoni i Identitat, Albert Benzekry, en el text de presentació de la mostra.

L'escultor Jaume Rodri, coordinador de l'exposició, assegura que el públic hi trobarà "un conjunt variat de peces de ben diversos artistes que han estat o són al costat d'aquest esdevenir esperançador del nostre poble i que han maldat pe fer-hi costat sempre. Arran de la vida i la lluita".


L'exposició l'organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Fundació Maurí, l'ANC la Garriga, Òmnium Cultural i la Fundació Fornells Pla i Conxa Sisquella. 
http://www.lagarriga.net/

























 
fotos Canon PowerShot G12 13/09/2013 per jrrof

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com