josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 13 d’octubre del 2013

el nou monument




























Ens ha fet bon dia, la festa tot gira al mestre  Josep Anselm Clavé i La Societat Coral l’Aliança, m’ha agradat escoltar-los, a peu de monument sense musica i amb musica dal del pedestal, aquets homes tan grans i quina veu. 

En cavat la cobla ha tocat sardanes. Josep


fotos Canon PowerShot G12 per jrrof






Un monument dedicat a Anselm Clavé a la plaça de Can Dachs
La Societat Coral l'Aliança i l'Ajuntament inauguraran diumenge 13 d'octubre a les 11.30 hores el nou monument a Josep Anselm Clavé, que s'ubicarà a la plaça de Can Dachs. L'escultura del compositor i fundador del moviment coral a Catalunya ha estat patrocinada pel president d'honor de l'Aliança, Ricard Vicente.

Fa uns mesos, la coral va proposar a l'Ajuntament col•locar un nou bust de Clavé a la plaça, després que la figura que hi havia al passeig dels Til•lers perdés el cap a causa d'una bretolada. "Per nosaltres Clavé és el mestre de referència, bona part de les peces del nostre repertori són seves", explica Josep Boldú, membre de l'Aliança.

La inauguració del monument amb què es vol homenatjar la figura de Clavé comptarà també amb una audició i ballada de sardanes amb la Cobla Vila Olesa.

dissabte, 12 d’octubre del 2013

indrets



 avui és festa
                                                                                                        brots verds
fotos Canon PowerShot G12 per jrrof


fulla
 fulla




bonica casa 
 
un balcó ple de VIDA!    Porta descuidada


gat
 monolit sense cap
 el grup afinan instruments
reflexes al aparador




reivindicacions
 gat

Avui dia de les Pilars, feia rasca, em la bufanda al coll he fet un passeig, ha durat poc però m’ha distret, he saludat amics i coneguts.

A la Plaça de Can Dachs just encenien el carbó per coure les botifarres Botiflerada 2013, mentes les noies del grup Nàjau afinaven els instruments per el concert. Tot és a punt, ara falta que s’ompli de gent.

Demà s’inaugurarà el nou monument a Josep Anselm Clavé, que s'ubicarà a la plaça de Can Dachs. Les fotografies avalen el monòlit nu. 

També unes fotos d’indrets per on he passat.  M’he distret, he vist coses, ara les planto el blog per vosaltres. Josep


Com cada any, Òmnium Cultural La Garriga organitza la Botiflerada, una trobada irònica i lúdica per “celebrar” el 12 d’octubre. Enguany, enlloc del dinar, els organitzadors han optat per un format més informal i senzill i aposten per la Via Botifarra, una “botifarrada express” amb aquest embotit tradicional del país i de la Garriga com a protagonista de la diada (al preu de 3 €, que inclou l’entrepà i un got de cervesa).
La trobada tindrà lloc a les 18 h a la plaça de Can Dachs i es completarà amb l’actuació del grup Nàjau, integrat per quatre joves garriguenques (Anna Esquius, Natàlia Lapuerta, Mar Pujals i Clàudia Gonzalez) que interpreten versions clàssiques i actuals de pop-rock.
Un monument dedicat a Anselm Clavé a la plaça de Can Dachs 

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com