josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 27 de febrer del 2011

un bon home ens ha deixat



el9nou:cat

Josep Catalan, meteoròleg de la Garriga, ha mort aquest dijous al migdia als 50 anys en no poder superar els problemes cardíacs que patia des de feia temps. Catalan va ser durant diversos anys l’home del temps de Granollers Televisió i de Ràdio 7 Vallès. També havia fet substitucions a TVE.

Aquest dijous a primera hora de la tarda ha mort Josep Catalan als 50 anys d’edat. Va ser durant diversos anys l’home del temps de Granollers Televisió i de Ràdio 7 Vallès. També havia fet substitucions a TVE a Catalunya. A banda, ha recollit durant molts anys les dades del temps a la Garriga a l’estació meteorològica que tenia a casa seva. Durant diversos anys, també va col·laborar amb EL 9 NOU facilitant les dades meteorològiques del poble.

Des de feia uns dies, Catalan estava ingressat a l'Hospital Clínic de Barcelona on ha mort a primera hora de la tarda. Estava pendent des de feia més de 500 dies d'un transplantament de cor.

Josep Catalan va néixer a Barcelona el 2 de juny de 1960 però viva a la Garriga des de feia molt anys. Estava casat i tenia un fill i una filla. Era projectista industrial i va ser alumne de la 42a. promoció de l’Escola de la Maquinista.

A banda, Catalan ha destacat per la seva implicació en diverses entitats del poble. Era cantaire de la Societat Coral l’Aliança de la Garriga, un cor de Clavé del qual va ser-ne president durant diversos anys. Ara, era el president de la comissió organitzadora dels actes del centenari de la coral que se celebren aquest 2011. També era membre del col•lectiu Via Oberta, que aplega aficionats al ferrocarril de la comarca i de la qual també va ser-ne president. Catalan va ser un dels impulsors del circuit de trens a escala de Can Gavatx, a les Franqueses, que, en un primer moment, es va projectar a la Garriga.

La cerimònia de comiat es farà aquest diumenge a les 11 del matí al gimnàs de l'escola Giroi, a la Garriga.

diumenge, 27 / febrer / 2011

Un adéu a un bon home en Josep Catalan i Gibert ens ha deixat, una cerimònia curta, participada i emotiva, molt emotiva... on m’hi sentit bé al recordar-lo... un dia passava per casa seva amb la cadira de rodes, d'això fa molt de temps tenia el garatge obert i el vaig saludar... em va ensenyar orgullós a mig fer el cremallera de Núria en miniatura i va fer pelés que no el podria acabar... el cor... el cor... mai més la porta del garatge la vaig trobar oberta. Els companys del Coro molt emocionats l’han cantat per donar-li un adéu per sempre, per acomiadar-lo tot recordant-lo... amb els ulls humits han entonat la cançó. El seu fill ha tancat amb unes emotives paraules la ceremonia. Josep Rof Rof

Fotos Canon EOS 400D DIGITAL 27/02/2011 12:15 per jrrof

Amb moltes aficions

El 9 NOU

Josep Catalan i Gibert és projectista industrial, ferroviari, cantaire de Clavé i un gran aficionat a la meteorologia. Va néixer a Barcelona un 2 de juny de 1960, però viu a la Garriga des de fa molts anys. Va ser alumne de la 42a

promoció de l’Escola de la Maquinista i de la EUETIB. Està casat i té un fill i una filla. Ell mateix diu que una

important malaltia cardíaca el té fora de terreny, però no de l’estadi

http://www.el9nou.cat/complements/17004_5202.pdf

http://www.el9nou.cat/noticies_v_0/17004/mor_als_50_anys_josep_catalan_meteoroleg_garriga

divendres, 25 de febrer del 2011

can fournier i torre












can fournier i torre

El meu passeig d’avui m’ha transportat en un indrets on no havia estat mai a Can Fournier la cànon m’ha demanat sortir del mitjó...per captar tota la seva bellesa, en la seva època devien majestuosos, ara a pesar del declivi i cert abandonament encara resten bells, no amb se imaginar com devia ser la Garriga quant aquestes edificacions es varen fer... m’ha meravellat el pont dessota la via, el Torrent de la Cova, la casa Fournier i els seus indrets, m’agradaria poder seguir el camí, ho deixaré per quant disposi d’un quad o una cadira tot terreny. La Torre està al final de la Ronda del Carril Nord tocant el Torrent de la Cova, en desconec el nom faré veus per saber-lo. M’ho he passat be que inclús m’he oblidat que anava amb cadira de rodes, fins que un sotrac m’ha portat a la realitat, n’he gaudit tant d’aquest indret que hi tornaré. Ara sou vosaltres qui podreu recordar aquests idíl·lic recó amb tanta història de la nostra estimada Garriga, si algun garriguenc sap el nom de la Torre que m'escrigui un comentari al peu del post. Josep Rof Rof

05/03/2011 Avui mentes preguntava el nom a uns avis veïns i coneixedors del poble a la Plaça Can Dachs, una aliada casualitat ha fet que passés per la plaça l’Antoni el propietari de la mansió, em mantingut llarga conversa, amb la qual he esbrinat el nom, penjo les fotografies de la centenària per mi tant admirada VILLA MARIA...

el jostik de la meva cadira s'ha integrat al portal...





Fotos Canon PowerShot G9 25/02/2011 per jrrof

dimarts, 8 de febrer del 2011

El camí fluvial del riu Congost




el jostik de la cadira
Canon PowerShot G9 per jrrof


dimarts, 8 / febrer / 2011

El camí fluvial del riu Congost i el Parc dels Pinetons (al Nord de La Garriga)

Avui he sacrificat la migdiada per fer una passejada per els entorns garriguencs, la meva intenció era veure l’arranjament anunciat de la Font dels Pinetons, cert han collat unes pedres soltes que feien bassals al costat de la font, però les tanques del parc estant malmeses, trencades i perilloses, també hi ha plantat pins.

He continuat el passeig passat el pont de Can Palau direcció al pont de l’autovia, a la llera del riu Congost he gaudit de la neteja feta, aclariment d’arbres, adreçadors per els torts, i plantada de plantes i una filera d’arbres nou errant del camí, no entenc perquè a llurs puntes dels ponts citats estan per fer. Per falta de pressupost? Perquè s’ho han descuidat? Perquè aquest any no toca? En fi m’han envaït aquet reguitzell de preguntes.

Acabant el passeig a l’altre punta, fent xerrera amb dos homes que plantaven patates, ja en tenien deu fileres posades i tapades ara enllestien la onzena, entra patata i patata un polsim de abono i el voltant de la patata protecció química per els llimacs. Prometo fer-li fotos a les fileres rectes com els rails del tren, ja tinc entreteniment per aguaitar la seva nascuda i creixement.

Per manca de bateria a la cadira, ja refrescava, he empres el camí cap a casa, una mimosa m’ha obsequiat amb el seu groc cridaner tant bonic de veure.

Així ha passat, aixís us ho he comptat. Petites coses senzilles, tant agradables de veure i gaudir-les. Josep

diumenge, 6 de febrer del 2011

25A EDICIó DE LA MITJA MARATó

la meva ombra esperant la mitja
esperant la mitja
un dels primers
dos dels primers
altres del davant
duien una marxeta
la 1ª dona
des de la plaça de Can Dachs
les llambordes del carrer dels Banys
perseguint l'ombra
arribant a la plaça de l'església
escales de l'església
arriba la Dolors Puig
la Dolors Puig saludat-nos
la Dolors Puig fins el 2012
posseïda per un raig lluminós arriba la Montse
la Montse saludant-nos la Montse ens diu adéu fins el 2012
Canon PowerShot G9 06/02/2011 jrrof

Torna la Mitja amb rècord d'inscripcions
Prop de 200 atletes de la Garriga participaran el proper 6 de febrer a la Mitja Marató. La cursa, de 21.097 metres de distància, ha batut un nou rècord i ha arribat a les 8.500 inscripcions, 2.000 més que l'any passat. Aquesta serà la 25a edició de la Mitja, una competició que reuneix persones d'arreu i que recorre les poblacions de la Garriga, les Franqueses i Granollers.

L'inici de la cursa tindrà lloc al carrer Esteve Tarrades de Granollers però, com a novetat, aquest any la sortida es farà per calaixos: a les 10.30 hores sortiran els corredors del Quart de la Mitja; a les 10.45, els participants que van en cadira de rodes; a les 10.50, els corredors d'elit i els que fan un temps d'una hora i trenta minuts, i a les 10.55 la resta de participants.

A la Garriga, la Mitja passarà pel Passeig, el carrer Calàbria i dels Banys, l'avinguda de la Generalitat i l'avinguda de Jacint Verdaguer.

25A EDICIó DE LA MITJA MARATó (procedència el Garric)

06/02/2011 - Esports

Els garriguencs i garriguenques surten al carrer per la Mitja

Els garriguencs i garriguenques van sortir al carrer per animar als participants de la Mitja Marató Granollers-la Garriga el passat 6 de febrer.

Durant els més de quatre quilòmetres que es fan pel poble i gràcies a les bones condicions meteorològiques hi va haver públic garriguenc animant als més de 8000 participants.

L'atleta kenyà Erick Kibet es va imposar amb claredat amb una marca de 1h 03min 25s però molt lluny del rècord de la prova, en poder de Samuel Wanjiru (59min 26s). En dones, va guanyar la també keniana Ruth Matebo amb d'1h 14min 26s.

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com