josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 19 de juliol de 2009

URGENT: OPINAR sobre la REMODELACIÓ del CENTRE

OPINEMLAGARRIGA recomanem, encoratgem tothom a fer arribar la seva opinió casi URGENTMENT, ja que això s'aprovarà d'aquí a pocs dies (21 de juliol).

A la Biblioteca hi ha exposat el projecte de remodelació del centre, previst per a 2010.
Podem (hauriem) de fer arribar les nostres opinions per 3 vies:
- telefònica : 93.860.50.50 (no recomanable: no sabem com en queda constància)
- email: participacio@ajlagarriga.cat
- inserint butlletes o cartes pròpies a la bústia de la Biblioteca

Podem utilitzar el blog per a penjar les nostres pròpies opinions, fer "copiar i enganxar" sobre els textos d'altres, modificar-ho i cadascú imprimir-se la seva pròpia butlleta d'opinió, per dur-la a la biblioteca o enviar-la per e-mail.

3 comentaris:

 1. No hi ha res més brut que un terra de lloses de formigó o paviments similars: fixeu-vos-hi a Barcelona, a Granollers i a tantes altres ciutats: tota mena de taques sobre un fons gris. Per acabar d'arrodonir el projecte de remodelació del centre, proposo pintar els arbres de gris o plantar-ne de ferro i formigó. Arribat aquest moment em vestiré de gris i passejaré ufana pel centre del meu poble. Feliç amb el meu camuflatge m'asseuré sobre un banc gris sense respatller. En el meu gris anonimat respiraré l'aire calent que desprèn l'enllosat quan li ha tocat el sol. Tancaré els ulls i amb nostàlgia recordaré l'olor dolça d'aquells til·lers que un dia foren de fusta, amb fulles verdes i flors de mel. Em treuré les sabates i caminaré descalça sobre el nou enllosat gris de la nova plaça del meu poble. En sentir la cremor als peus ben segur que em vindrà a la ment la saviesa de la natura, que té terres que transpiren, nordreixen d'aigua i de minerals el subsòl i no escalfen el medi circundant. És clar, ja no m'enrecordava, abans la plaça era de sauló.

  ResponElimina
 2. En el projecte guanyador del concurs, no s'hi reflecteixen cap entrada d'aigües pluvials. Em sembla que les persones que han fet el projecte no tenen el coneixement de la quantitat d'aigua que pot baixar des de la plaça cap al carrer del centre. Jo he vist l'aigua a sobre de l'actual vorera. Si es pavimenta la plaça, l'aigua encara baixarà més ràpida. També és veritat, que una plaça de sorra és més fresca que les pavimentades. I sinó que ho preguntin a gent de l'espectacle i balladors de sardanes. Els bancs proposats en el projecte son inadeqüats, ja que no tenen respatller. Em sembla un maltracte cap al ciutadà. La pèrdua dels adoquins farà que el drenatge del carrer sigui encara més dificil.
  Els arbres al davant de les façanes, no hi fan res. Parlen de seguretat i un arbre arran d'un balcó és una escala. Els arbres han d'estar a la plaça, a donar ombra a la gent que s'hi estigui.
  De moment, aquests son els primers comentaris, que a mi em semblen pràctics i de sentit comú. Seguiré estudiant el projecte.

  Jaume Guardis

  ResponElimina
 3. estem a temps per una recollida de firmes?

  ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com