josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dijous, 12 de novembre del 2009

Volem sauló a les places de La Garriga!

Bona tarda, Des de diferents sectors del poble s'està intentant organitzar diferents actes i accions per reclamar que no es tregui el sauló de les places del poble! Us fem arribar aquest correu perquè si us sembla interessant mobilitzar-vos i/o mobilitzar-nos (com a cargol) per aquesta causa, mirarem de demanar més informació i intentar desenvolupar algun tipus d'acció. Pels que encara no conegueu el projecte de reforma del centre del poble el podeu trobar en aquests enllaços:

http://www.ajlagarriga.es/documentsNotis/MemoriaProjecteRehabilitacioCentre_1.pdf
http://www.ajlagarriga.es/documentsNotis/memoriaRehabilitacioCentre_2.pdf

Esperem les vostres respostes. Fins aviat!

4 comentaris:

  1. ei! Sempre ens quedarà la plaça del Silenci i el Passeig per trepitjar sauló. Ara manen les llosses xines ((diuen què donen bones comissions)) se’n posen per tot arreu i fan un goig enganxades de xiclets i no vegeu el mercat a dessobre, encara que es mantinguin netes el cap d’un temps estant o trencades o fetes fàstic. Res dura 100 anys. Ara la música sona a llossa. Doncs que soni l’escoltarem. Fa por els canvis en mig de tanta crisi. Que ho facin i que jo ho vegi.

    ResponElimina
  2. El que em fot no són els canvis, és la manera de gastar cuartos en coses inútils!
    El carrer gran és un gran "logro" guanyar-lo als cotxes i que només sigui per vianants, però no cal fer obres faraòniques ni tonteries estètiques!
    El sauló no fa mal a ningú i és agradable. Almenys, al meu parer.

    Salut Josep!

    ResponElimina
  3. Jo penso que es una vergonya que treguin el sauló!!!! Jo tinc dos fills i s'ho passa'n molt bé allà, és meravellós veure'ls corre fer carreteres pels cotxes, dibuixar xarranques... I tot això al mig del poble, perquè he d'anar al la plaça del silenci o al passeig a tocar terra, no!!! Es Vergonyós!!!! Si la treuen per nosaltres ja no tindrà gràcia anar a la plaça i no anirem mai, per que? Per trepitjar llambordes o lloses!!!!

    ResponElimina
  4. Molt malament això de treure el sauló, i les llambordes, La Garriga quedarà com un poble acomplexat dels seus orígens rurals.
    Perquè...la planta de biomassa... què? ningú en parla ja? es que ens va bé? es que ens cau massa lluny de casa per ficar-nos-hi?
    La veritat, el gran gol ens l'han colat de fa mesos, i no s'ha mobilitzat gaire gent. Quina pena de protestes populars!

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com