josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

divendres, 4 de juny de 2010

inauguració del nou CAP

Canon EOS 400D DIGITAL 04/06/2010 per jrrof
¡¡HO!!
La Garriga 03/06/2010 16:57

Estava prenent-me un tallat a la terrasseta del Illot, llegia un llibre petit, el meu costat tot un equip de neteja feia descans , intuïa que dos devien ser els jefes, una noia i un home no paraven de recriminar a un noi, quina vergonya ser treballador. De tant en tant aixecava el cap qual el millor detectiu i aguaitava els moviments, una furgoneta blanca petita, baixen dos uniformats i un gos, fan una volta i tornen a la furgoneta, esperen, tot es ple de polis i gent traguejada i modelets, en mig de gen normal he reconegut un urbá de paisa, bufa sembla un enterrament...doncs no...ens arriba el President Montilla, al seu costat dret l’alcaldessa Bulbena (psc), esta envoltat de gent, molta gen, ja s’allunyen, li veig just la coronilla, passen lentament, al final tancant la processó dos ex alcaldes (psc) la Núria i l’Alfred semblaven despenjats del protocol, anaven a la seva bola endarrerits fen xerrera, varen sortir del ajuntament.

Després vaig saludar a la Núria li vaig comentar l’endarreriment, amb va contestar amb un gest, vaig interpretar que els 80 anys ja torna de tot.

Ara tots son dintre el nou CAP avui inaugurat. Abans hi havia entrat jo, diguem-ne que he fet la meva revisió, flors per tot arreu, totes les infermeres duien la bata de mil batalles, qual més groguenca i descolorida (ja les podien haver uniformat de nou) doncs no, auguro que per passar visita hauré de baixar un pis amb l’ascensor.

Deixo la terrasseta del Illot i m’hi acosto i ningú amb diu res, molts vehicles oficials en espera, policies de paisà, guarda espatlles, tothom traguejat gris o negra, el color el posaven el Urbans i el Mossos. Al cap d’una estoneta, aplaudiments i els discursos, els sentia de fons, vaig saludar a Mònica Sabata, també Meritxell Budó ex alcaldessa de CIU arravatada per una moció de censura, acompanyada d’altres conselleres de partit, passaven dels discursos i feien escàpol.

Vaig allunar-me del túmul i del servit refresc i vaig jugar a contar els vehicles que podien ser oficials, sento que criden avi...era el net que menjant-se una poma vermella cruixen, feia camí amb el seu pare cap el pavelló d’entrenament de Handbol.

Una ocasió perduda per passar a la fama, podia haver portat la motxilla plena de xiclets o globus i fer-los esclatar tots a l’hora. Ja veig el terrabastall i les corredisses i les fotos i les filmacions i les portades dels diaris i jo en pensar-hi sols amb ve ganes de riure-me’n. Quines escenes de vida. Josep Rof

Al balcons d’enfront plens de gen, hi havia un gos que no parava de fer lladrucs qual més fort, vaig pensar que devia ser en Más.

http://www.el9nou.cat/noticies_v_0/13095/garriga_posa_funcionament_nou_centre_d_assistencia_primaria


1 comentari:

  1. en Más gos no pas, o corregeixo disculpes
    (vaig pensar que devia ser d'en Más CDC)

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com