josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dimecres, 28 de setembre del 2011

la garriga

22/9/2011 - General



La Garriga, entre els 50 municipis de l'Estat on millor es viu



La Garriga figura entre els 50 municipis de tot l'Estat on es viu millor, segons el Rànquing de qualitat de vida dels municipis espanyols que ha elaborat un equip investigador de la Univesitat d'Oviedo. La ciutat catalana que ocupa el primer lloc de la llista és Banyoles i, després de Banyoles, els municipis catalans amb més qualitat de vida són -per aquest ordre- Ripoll, Olot, Sant Cugat del Vallès, Torelló, Girona, Mollerussa, la Garriga, Vic i Igualada. Aquests 10 municipis catalans figuren entre els 50 de tot l'Estat on es viu millor. Barcelona ocupa el 75è lloc i és la primera gran ciutat en qualitat de vida. En el conjunt de l'Estat el primer lloc l'ocupa Pamplona.



L'informe també estableix un llistat de les poblacions on es viu pitjor, i no hi ha cap localitat catalana entre les 50 que tenen menys qualitat de vida. De fet, una de les conclusions de la recerca és que al nord i al centre de l'estat espanyol és on es viu millor, mentre que la qualitat de vida és pitjor al sud.



L'estudi ha tingut en compte les 643 localitats més grans de l'Estat espanyol -per sobre de 10.000 habitants- i s'ha realitzat amb dades del 2001, ja que són les més recents que hi ha disponibles. La recerca avalua aspectes com el consum, els serveis socials, l'habitatge, el transport, el medi ambient, el mercat de treball, la salut, la cultura i el lleure, l'educació i la seguretat.


http://www.lagarriga.net/

1 comentari:

  1. La Garriga, entre los 50 municipios del Estado donde mejor se vive
    La Garriga figura entre los 50 municipios de todo el Estado donde se vive mejor, según el Ranking de calidad de vida de los municipios españoles que ha elaborado un equipo investigador de la Univesidad de Oviedo. La ciudad catalana que ocupa el primer lugar de la lista es Banyoles y, después de Banyoles, los municipios catalanes con más calidad de vida son-por este orden-Ripoll, Olot, Sant Cugat del Vallès, Torelló, Girona, Mollerussa, La Garriga , Vic e Igualada. Estos 10 municipios catalanes figuran entre los 50 de todo el Estado donde se vive mejor. Barcelona ocupa el 75 lugar y es la primera gran ciudad en calidad de vida. En el conjunto del Estado el primer lugar lo ocupa Pamplona.
    El informe también establece un listado de las poblaciones donde se vive peor, y no hay ninguna localidad catalana entre las 50 que tienen menos calidad de vida. De hecho, una de las conclusiones de la investigación es que el norte y el centro de España es donde se vive mejor, mientras que la calidad de vida es peor en el sur.
    El estudio ha tenido en cuenta las 643 localidades más grandes de España-por encima de 10.000 habitantes-y se ha realizado con datos de 2001, ya que son las más recientes que hay disponibles. La investigación evalúa aspectos como el consumo, los servicios sociales, la vivienda, el transporte, el medio ambiente, el mercado de trabajo, la salud, la cultura y el ocio, la educación y la seguridad.

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com