josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dimecres, 24 d’octubre del 2012

can rof nou


Remenat per els calaixos, he avivat la memòria d’on venim, on vàrem viure duran molts anys, amb aquesta fotografia aèria del 1968, el lloc ajuntament de les Franqueses, la torre del molí de vent (pati rere l’ajuntament), els patis dels col·legits, a la cantonada de la muralla correus, les cases dels mestres, la N152 passant per davant l’ajuntament, el camí que duia a casa i al moli, creuant el  pas a nivell amb guarda, de la línia Barcelona-Puigcerdà, encara recordo les maquines de vapor.

Rere l’ajuntament el nostre pis 1967, on varen néixer i créixer els meus fills, els baixos els pares 1940 (les dues varen ser construïdes per un paleta i nosaltres de manobres), aquí vaig néixer jo, rodejats de conreus, on jugàvem amb plena natura.

No ho busqueu, doncs res te a veure actualment, va ser urbanitzat, les nostres cases derruïdes, per donar pas a una gran plaça, ni varen tenir la delicadesa de preservar el nom, doncs hauria esta bé  ‘Parc Can Rof Nou’, així no haguessin perdut la nostre identitat.

Des de fa uns deu anys, el nostre poble d’estada és La Garriga on ens hi sentim molt ben acollits e integrats.

Ja tinc 69 anys i tinc ‘més records que cabells el cap’ Josep
fotos 1968

1 comentari:

  1. Es bueno recordar de donde venimos Josep. Es algo que no debemos olvidar nunca, pues para olvidos, ya son suficientes con todos aquellos que urbanizan y construyen nuevo sobre viejo sin guardar ni preservar la identidad de generaciones pasadas.

    Un abrazo

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com