josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dilluns, 8 de juliol de 2013

cantada i motos


cantada a la parroquia8/7/2013 - 
Centenars de vehicles a la benedicció de Sant Cristòfol
Foto de la notícia.
El barri de Dalt de la Garriga va organitzar diumenge 7 de juliol la benedicció de Sant Cristòfol. La cita, que ja és tota una tradició, va aplegar centenars de vehicles de tota mena, des de cotxes i camions, fins a motocicletes.
La benedicció es va fer al davant de la Font de Santa Digna, i els vehicles van sortir en caravana des de diversos punts del municipi.
Aquesta era una de les activitats de la festa major del barri de Dalt, que s'ha celebrat aquest cap de setmana i que també ha inclòs un sopar popular, ball i actes per a infants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com