josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 10 d’agost de 2013

premis festa major 2013

4/8/2013 - Festa Major
La Garriga reparteix els premis de Festa Major
Foto de la notícia.La Garriga va repartir els premis dels concursos de Festa Major durant un acte el diumenge 4 d'agost.
Pel que fa al concurs de crits el va guanyar Núria Ballús amb 127, 4 decibels. Al seu torn Nik i Nico van guanyar el concurs de flams amb 11.
La Colla Pessigolla es va endur la Gimcana Secreta, per davant dels Llambordins i els Torrentsus.
I pel que fa a la Ruta del Pintxo es va endur el primer premi el Bar Criteri. El Pont de Can Noguera es va endur el premi popular; i el restaurant La Garrafa, l'accèssit a la millor tècnica culinària i l'Oh Tapa, l'accèssit del jurat a la millor proposta comercial.
La Ruta que va servir més de 16 mil pintxos, va organitzar també un concurs popular que es va endur Sònia Vilalta amb la piràmide i un concurs d'instagram que es va emportar Cristina Torra. (www.lagarriga.cat)

fotos Canon EOS 550D DIGITAL foco 18/135mm. per jrrof

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com