josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 13 d’octubre de 2013

el nou monument
Ens ha fet bon dia, la festa tot gira al mestre  Josep Anselm Clavé i La Societat Coral l’Aliança, m’ha agradat escoltar-los, a peu de monument sense musica i amb musica dal del pedestal, aquets homes tan grans i quina veu. 

En cavat la cobla ha tocat sardanes. Josep


fotos Canon PowerShot G12 per jrrof


Un monument dedicat a Anselm Clavé a la plaça de Can Dachs
La Societat Coral l'Aliança i l'Ajuntament inauguraran diumenge 13 d'octubre a les 11.30 hores el nou monument a Josep Anselm Clavé, que s'ubicarà a la plaça de Can Dachs. L'escultura del compositor i fundador del moviment coral a Catalunya ha estat patrocinada pel president d'honor de l'Aliança, Ricard Vicente.

Fa uns mesos, la coral va proposar a l'Ajuntament col•locar un nou bust de Clavé a la plaça, després que la figura que hi havia al passeig dels Til•lers perdés el cap a causa d'una bretolada. "Per nosaltres Clavé és el mestre de referència, bona part de les peces del nostre repertori són seves", explica Josep Boldú, membre de l'Aliança.

La inauguració del monument amb què es vol homenatjar la figura de Clavé comptarà també amb una audició i ballada de sardanes amb la Cobla Vila Olesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com