josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 15 de febrer del 2014

neteja riu Congost

15.02.2014
Ja us podeu apuntar a la jornada popular de neteja del riu Congost del proper 15 de febrer a les 9.30 h des del pont del carrer Moranta. 
S'organitzarà un esmorzar popular i per això cal inscripció prèvia a mambient@ajlagarriga.cat  o al 93 860 52 91.






















L’Ajuntament de la Garriga torna a organitzar una jornada popular de neteja dels marges del riu Congost. L’activitat, que es farà el proper 15 de febrer, vol ser una proposta oberta a tothom i començarà a les 9:30 h des del pont del carrer Moranta. Allà, les persones participants s’organitzaran en grups per netejar els marges del riu d’aquesta zona on han quedat deixalles força visibles després de l’actuació que es va fer per retirar la vegetació invasora.
A la jornada, a la qual s’hi ha de venir amb guants i calçat de muntanya, hi poden participar nens, ja que se’ls reserven aquells residus fàcilment identificables com papers o ampolles d’aigua.
Es preveu organitzar un esmorzar per a les persones assistents i per això es demana que es facin inscripcions prèvies a través del correu mambient@ajlagarriga.cat o trucant a l’Àrea de Medi Ambient (93 860 52 91).
Durant la primera neteja popular, que es va fer el novembre passat al marge dret del riu entre el pont de Can Noguera i el de la Doma, hi van participar una cinquantena de persones. Els voluntaris van omplir de residus, sobretot plàstics i ferralla, 16 sacs d'1 m3.



















un acte cívic, que honra a les persones que ho han fet possible, com podeu veure a les fotos, quant he arribat la feina estava feta, tothom esmorzava, el riu ja estava tot recollit i endreçat amb els sacs corresponents, la canalla feliç jugant al basal o a la llera del riu.
Es respirava companyonia!
fotos Canon PowerShot G12 per jrrof

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com