josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dimarts, 29 de juliol del 2014

juliol 14

29/07 Se’ns acaba juliol, un mes ple de inclemències, on ha predominat un temps variable i molt turmentós. El Tour 2014 ple d’incidents on han abandonat els dos aparentment guanyadors o líders Chris Froome i Alberto Contador per sendes caigudes.

29/07 Se’ns acaba juliol, un mes ple de inclemències, on ha predominat un temps variable i molt turmentós. El Tour 2014 ple d’incidents on han abandonat els dos aparentment guanyadors o líders Chris Froome i Alberto Contador per sendes caigudes.
També aquests juliol serà recordat amargament, amb ràbia, per l’afer  destapat del que fou el president de tots el catalans Jordi Pujol i Soley. A mi m’ha deixat emprenyat i ple de ràbia. Catalunya no es mereixia pas això, tal com diuen els titulars:
"El clan Pujol, un negoci en família"
"El jutge Ruz interroga l’ex novia del fill de Pujol pels comptes de la seva família a l'estranger>"
"Jordi Pujol admet que va tenir diners a l'estranger sense regularitzar"
"Jordi Pujol fill acumula 31 milions d'euros en 4 empreses amb un sol empleat"
"Jordi Pujol, la seva història menys honorable"
" Jordi Pujol reconeix que va defraudar" 
"Pujol, el patriarca estafador"

I més, i més del mateix color, a mi amb sembla que això sols és la punta d’un iceberg, sortiran més i més i el que es quedarà sense sortir. no es mereix cap foto
el que va ser "Jordi Pujol i Soley és un polític català, líder de Convergència Democràtica de Catalunya des de 1974 fins al 2003, i President de la Generalitat de Catalunya del 1980 al 2003"
i
ii
iii
iiii
iiiii
iiii
iii
ii
i
Veurem si ens plau que ens depara l’agost, de moment ple de festa, doncs comença la FESTA MAJOR!  
VISCA LA FESTA MAJOR garriguenca Josep

El Foraster i el grup Macedònia, a la Festa Major 

Divendres, 4 de juliol de 2014 a les 14:25
La Festa Major, que se celebrarà del 31 de juliol al 3 d’agost, portarà a la Garriga una programació farcida de novetats.
La programació d’aquest any està formada per més d’una vuitantena d’activitats pensades per a tots els públics i totes les edats, que es desenvoluparan a diversos espais del poble.
Activitats com el paintball, la festa de l’escuma de colors, el concert de Macedònia, l’esgarrinxada infantil, el concurs d’orxata, el passeig amb burros i un taller amb bombolles de sabó, s’afegeixen a les altres activitat familiars com la tradicional gimcana i la bicicletada. D’aquesta manera s’augmenta l’oferta d’actes pensat pel públic de 8 a 16 anys.
Les nits de Festa Major tornaran a ser el plat fort per a joves i no tan joves. Entre els espectacles, destaca la nit del Tour40 i els concerts de “Delafé y las Flores azules” i “Se atormenta una Vecina”. La programació també comptarà amb la participació de diversos grups locals.
Tot plegat, sense oblidar els clàssics de Festa Major com els concerts vermuts, el teatre, l’acte dels Millors esportistes, el sardaxou, les havaneres o el Sopar, que enguany es farà a la plaça de l’Església amb l’orquestra Montgrins. Aquesta formació també actuarà al recuperat concert de Festa Major, que es farà el divendres al vespre.
Inici de Festa 
Una altra de les novetats d’aquest any és l’inici de festa, que començarà a la plaça de l’Església amb l’actuació del grup Brincadeira. Seguidament El Foraster Quim Masferrer, llegirà el pregó. La jornada es completarà amb el primer concurs de batucades, els versots i l’esperat correfoc i correaigua.
Un cartell molt festiu 
El cartell de Festa Major és obra de Pau Gómez Miquel, alumne de grau mig d’art final de l’EMAD. La imatge convida tothom a gaudir de 4 dies plens de gresca i activitats sota el lema ‘Tots junts fem festa”
Mocadors solidaris 
La gestió dels mocadors torna a estar cedida a Càritas perquè els vengui a 1 euro la unitat. Tots els diners recaptats es destinaran a rebost d’aliments de la Garriga.
El programa, a les cases 
El programa, que canvia de format, arribarà a totes les cases i també es podrà consultar al web municipal. Com cada any, és fruit del treball conjunt de la Comissió Ciutadana de Festa Major, integrada per entitats, associacions, persones a títol individual, personal tècnic i regidors de l’Ajuntament.


1 comentari:

  1. Si Josep ja ho veus, Jordi Pujol tampoc era un sant.Un defraudador com tots els politics. I si n'hi ha un que no ho és, aquest és l'excepció que confirma la regla. Ja no es pot confiar amb ningú en aquest pais.

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com