josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 25 de juliol de 2015

mercat i la Ruta del Pintxo

Avui fa un dia núvol, cauen gusp1ras...però no amenaça la pluja, he passejat per el mercat, és nota que som en època de vacances, doncs faltaven moltes parades, era fluida la circulació mancat de persones, tot plegat n’és un dia trist. Ha comprat pastanagues, la fruita plena arrebossar, anava dient “comprem”. Un dia diferent, un mercat diferent, almenys no fa tanta calor. 

Els bars participants a la Ruta del PINTXO, lluïen cartell i mentes-tan anaven preparant els pintxos, (pintxo i canya 2,50€) no està pas malament per fer la Ruta, ahir va ser el primer dia, estaven les barres muntades al carrer molt concorregudes, una collada anaven seguin la Ruta, 41 son els establiments participants, tots ens esperant. Josep 
  
Comença la Ruta del Pintxo (programa oficial)
Dimarts, 21 de juliol de 2015 a les 08:49
40 establiments participaran, del 23 al 30 de juliol, a la 5a edició de la Ruta del Pintxo, una iniciativa de l’entitat Projecte Mexcla’t amb la col·laboració de l'Ajuntament.
Després de quatre edicions, la Ruta del Pintxo ja està plenament consolidada amb unes xifres del 2014 que ronden les 30.000 consumicions.
La Ruta del Pintxo, que va níexer amb la voluntat d'impulsar i promoure el comerç de restauració local a partir de tapes de no més de 2,50€, ve acompanyada d’altres iniciatives, com per exemple un sorteig entre els participants o un concurs fotogràfic.

Com a novetat, en aquesta edició l’establiment que presenti la tapa guanyadora es classificarà per al Concurs de Millor Tapa de l’Any d’Estrella Damm que, enguany, patrocina el certamen juntament amb Disterri i Envernissats Ramon Vila.


3 comentaris:

 1. El Pintxo li va dir al Pantxo
  ¿Vols que et puntxi amb un puntxo
  En una societat de mamancia i borratxeria, on no es pot fer cap mena de festa en que no hi estiguin presents, aixó de la tapa del pintxo pot donar bon resultat. I pel que sembla, n'está donant. No vaig desencaminat.  ResponElimina
  Respostes
  1. ara Joan hi he penjat les fotos del establiments on es poden degustar, també el dos que he fet a Mon Bar i Teatre

   Elimina
 2. Perfecte Josep. Una vegada més, el millor testimoni gràfic sempre resulta ser les vostres aportacions gràfiques i documentals. Un material molt valuos per qui, algun dia, es decideixi editar un llibre contemporani d'aquests episodis de la nostra historia garriguenca. Felicitats per aquestes boniques iniciatives, i l'agraïment per compartir-ho.

  ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com