josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dilluns, 8 de febrer del 2016

bretolada





07/02/2016 Agrair la Ajuntament l'afegitó de dos bancs a la Placa del Silenci, petició feta per uns quants avis que la fem petar cada mati, entre ells jo. Ara, després del Carnestoltes ha aparegut en un banc una paraula ofensiva pintada, preneu nota, deuria ser repintat el banc per treure-la.
Sempre correspostos i agraïts els avis garriguencs.


Es llegeix amb claredat, ofenen els molt passejats que passant per allà.
Si de pas tapéssiu els clos de davall els bancs

no s'acumularia l'aigua, igual és del rec, no ho se. Gracies  

Josep Rof Rof


1 comentari:

  1. Aixó no és una bretolada. Senzillament és que algunes persones, en un acte d'amor matern, han volgut retre homenatge i publicitar l'ofici de les seves respectives mares, i en aquesta ocasió ho han donat a conèixer rotulant-ho en aquest mobiliari urbà de la Plaça del Silenci.

    Aquest mateix matí, l'Ajuntament, amb molt bon criteri, els ha repintat de nou. A ningú els importa l'ofici de les mares d'aquests amarats fills.

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com