josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dimecres, 4 de maig del 2016

aparcament per a caravanes

Aparcament per a caravanes
Comencen les obres de l’espai a Can Terrers
La Garriga comptarà, aviat, amb un aparcament per a caravanes i autocaravanes a Can Terrers (a l’altre cantó de la vil·la romana). Les obres per la creació de l’espai ja han començat i és previst que finalitzin en el termini d’un mes.
L’aparcament tindrà capacitat per a uns 10 vehicles, i una plataforma de  desguàs amb alimentació d’aigua i llum i arquetes de buidat. L’àrea de caravanes oferirà serveis “Classe 2”, que inclouen: aixeta d’aigua amb rosca, reixa de desguàs d’aigües grises, desguàs per aigües negres, panell informatiu de normes d’utilització, espai de contenidor d’escombraries, endoll elèctric de 1300 wats, il·luminació de l’àrea, il·luminació de l’àrea, il·luminació de serveis, i panell informatiu turístic.
El projecta d’un aparcament de caravanes –que el grup Solidaritat per la Independència havia proposat al plenari municipal- es finançarà en part a través d’una subvenció de 40.000 euros de la Diputació de Barcelona.
(copiat literal-ment d'El Garric 146-maig 2016) Josep
aquestes fotos son d'avui, m'han omplert la tarda,
disculpeu-me algunes no son nítides 
doncs estrenava un objectiu vell i son fetes manualment
jrrof
 Can Tarrés
 les ruines
 el pont a on es perillós pujar

  l'ermita
 aquí no he pogut baixar, hi ha un gros escaló
 des de la carretera
 una mica mes en dincs
 des de dins
 maquines treballant
 una maquina i dues persones treballant
 de lluny maquinas treballant
 fantàstica explanada
  tot n'és ple per tot arreu això que ¿¿¿MATA???
 les ruines de Can Tarrés
 camps de civada
els arbres al marge
el pon que "amb risc amb deixa passar",
en el rebaix on la sorra hi falta i l'escaló és amb pujada

1 comentari:

  1. Esperem que aquest espai, necessàri per cert, compleixi la seva funció i es faci un bon ús. Que no sigui un niu de porqueria ni un espai diferent per la finalitat que és creat. Temps al temps. I tant de bó m'equivoqui.

    El reportatge fotogràfic, molt complet i interessant.

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com