josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 16 de juliol de 2016

un parc adaptat i integradorPrimer parc adaptat a la Garriga
Dijous, 14 de juliol de 2016 a les 08:09
La Garriga tindrà en els propers dies un parc adaptat i integrador situat a làrea de la Sínia.
El parc és adaptat perquè, a més d'eliminar les barreres arquitectòniques, incorpora, per exemple, elements amb colors cridaners per a què siguin més fàcil de localitzar per les persones amb discapacitat visual. 
L'àrea té cinc elements amb rampes d'accés i estructures a l'alçada de les cadires de rodes. També consta d'un gronxador amb respatller, una estructura balança amb accés a dues cadires de rodes i un joc giratori apte per a cadires i amb seients per a acompanyants.
La zona vol ser un punt d'integració i per aquest motiu totes les estructures poden ser utilitzades tant per infants amb discapacitats com per la resta.
Un dels elements que encara queda per resoldre és l'impacte del sol en les hores centrals del dia. Es preveu que de cara a la tardor s'hi plantin arbres però fins llavors, s'està estudiant la manera d'instal·lar algun tipus de tendal.
Tot i que la inauguració oficial es farà al setembre, es preveu que s'obri durant les properes setmanes.
 fotos jrrof en plenes obres
 vist rera la tanca
 vist des de la Carretera Nova
  vist des de la Carretera Nova
 vist des de la Carretera Nova 
a baix el que sembla será un banc

1 comentari:

  1. Sembla ser que cada vegada hi ha millor concienciació envers els drets i la dignitat de les persones amb discapacitat, i en conseqüència, de la mateixa manera que l'Ajuntament ha creat parcs infantils pels més menuts, en aquest cas ha tingut la bona iniciativa de fer-ne un per a persones amb necessitats diferentes, i el que és millor, tant perque ho puguin disfrutar petits i grans.
    Bon reportatge fotogràfic com sempre, Josep.

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com