josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 6 de febrer del 2011

25A EDICIó DE LA MITJA MARATó

la meva ombra esperant la mitja
esperant la mitja
un dels primers
dos dels primers
altres del davant
duien una marxeta
la 1ª dona
des de la plaça de Can Dachs
les llambordes del carrer dels Banys
perseguint l'ombra
arribant a la plaça de l'església
escales de l'església
arriba la Dolors Puig
la Dolors Puig saludat-nos
la Dolors Puig fins el 2012
posseïda per un raig lluminós arriba la Montse
la Montse saludant-nos la Montse ens diu adéu fins el 2012
Canon PowerShot G9 06/02/2011 jrrof

Torna la Mitja amb rècord d'inscripcions
Prop de 200 atletes de la Garriga participaran el proper 6 de febrer a la Mitja Marató. La cursa, de 21.097 metres de distància, ha batut un nou rècord i ha arribat a les 8.500 inscripcions, 2.000 més que l'any passat. Aquesta serà la 25a edició de la Mitja, una competició que reuneix persones d'arreu i que recorre les poblacions de la Garriga, les Franqueses i Granollers.

L'inici de la cursa tindrà lloc al carrer Esteve Tarrades de Granollers però, com a novetat, aquest any la sortida es farà per calaixos: a les 10.30 hores sortiran els corredors del Quart de la Mitja; a les 10.45, els participants que van en cadira de rodes; a les 10.50, els corredors d'elit i els que fan un temps d'una hora i trenta minuts, i a les 10.55 la resta de participants.

A la Garriga, la Mitja passarà pel Passeig, el carrer Calàbria i dels Banys, l'avinguda de la Generalitat i l'avinguda de Jacint Verdaguer.

25A EDICIó DE LA MITJA MARATó (procedència el Garric)

06/02/2011 - Esports

Els garriguencs i garriguenques surten al carrer per la Mitja

Els garriguencs i garriguenques van sortir al carrer per animar als participants de la Mitja Marató Granollers-la Garriga el passat 6 de febrer.

Durant els més de quatre quilòmetres que es fan pel poble i gràcies a les bones condicions meteorològiques hi va haver públic garriguenc animant als més de 8000 participants.

L'atleta kenyà Erick Kibet es va imposar amb claredat amb una marca de 1h 03min 25s però molt lluny del rècord de la prova, en poder de Samuel Wanjiru (59min 26s). En dones, va guanyar la també keniana Ruth Matebo amb d'1h 14min 26s.

1 comentari:

  1. Any rere any espero ansat per gaudir de la mitja marató, ara a La Garriga i durant molt d’anys a Les Franqueses, contemplant-la evoca els anys que han passat, també l’absència de qui ens va deixar, ell tampoc hi faltava mai, la veia amb la néta penjada el coll i jo el seu costat, allà on siguis vull dir-te que has estat un any mes el meu costat... 25 abraçades Josep

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com