josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dimarts, 15 de març del 2011

el riu congost...






L'amic Xavier Cuatrecasas m'ha remés aquestes fotos d’avui 15/03/2011 del nostre riu Congost, baixa crescut per les persistents pluges. Gracies amic Xavier una abraçada Josep

16/03/2011 12:29

Canon PowerSoht G12 16/03/2011 12:29 per jrrof (avui el riu Congost una miqueta encalmat, els vorals aixafats denota on va arribar l'aigua)


Wed de la Garriga e-garric-Bolletí de l'ajuntament

http://www.lagarriga.net/noticies.php?idnoticia=2822

12/3/2011 - Meteorologia
La Garriga també pateix el temporal de pluges
Foto de la notícia.

La Garriga ha patit, com molts altres indrets de Catalunya, un fort temporal de pluja. Des del dissabte 12 de març i fins dimecres 16, al poble s'han acumulat un total de 161 litres per metre quadrat.

La jornada de pluja més intensa va ser dissabte 12 de març, dia en què que va ploure de manera interrompuda durant 20 hores seguides. L'altre dia amb més aigua va ser dimarts 15, quan es va produir una violenta tempesta acompanyada de fortes ventades. Durant la tempesta de dimarts van arribar a caure més de 200 litres per hora i el vent va arribar a la velocitat de 54 km per hora.

Tot i la intensitat, a la Garriga la pluja no va causar grans desperfectes. Tot i això, es van registrar algunes esllavissades de terra al carrer de Conxa Sisquella i al pont de la C17, i hi van haver problemes de petites inundacions a terrasses i patis.

La Policia Local també va haver d'intervenir a la cantonada entre els carrer Banys i Anselm Calvé, on es va acumular una gran quantitat d'aigua. Així mateix els agents van haver de recolocar algunes tapes de les clavegueres del municipis i van estar pendents del nivell d'aigua del riu Congost, molt superior a l'habitual.

Segons les prediccions, el temps s'estabilitzarà de cara als propers dies i només es preveuen alguns ruixats al punts del nord-est del país a partir de dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com