josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 22 de gener de 2012

animals i concert16/1/2012 - Cultura
Torna la benedicció dels animals domèstics
Els animals domèstics de la Garriga tornaran a ocupar la plaça de l'Església el proper diumenge 22 de gener. La benedicció de Sant Antoni Abat, una festa organitzada per l'entitat Els Tres Tombs, tindrà lloc un cop finalitzada la missa del dotze del migdia, a la mateixa plaça.
Les persones que participin a l'acte, juntament amb les seves mascotes, rebran els tradicionals panets de Sant Antoni. A més, els més menuts podran veure de ben a la vora una carrossa plena d'animals de granja.
A la tarda, l'entitat organitzadora celebrarà un berenar per a socis, que es farà a l'Auditori de l'Escola de Música i que comptarà amb una actuació musical. 
www.lagarriga.cat22/1/2012 - Cultura
Concert familiar de música
El Festival Còclea de Música Clàssica, que va néixer al novembre per donar a conèixer artistes de gran nivell a preus populars, torna a la Garriga aquest mes de gener amb un nou concert.
El cicle de música clàssica s'estrenarà aquest any amb un concert familiar que tindrà lloc el diumenge 22 de gener a l'Auditori de l'Escola de Música, a les 12 del migdia.
El concert que serà a càrrec del grup Ensemble Ambients comptarà amb instruments com el violí, el violoncel i el davecí i s'acompanyarà amb projeccions. Durant l'actuació es podrà gaudir d'obres d'autors diversos com Gabrieli, Scarlatti i Bach.
L'organització del festival esta dirigida per Viqui Amador i el Cor Sarabanda amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Garriga.
La propera audició que serà el dissabte 25 de febrer oferirà un concert per a Sarabanda i arpa a dos quarts de 10 de la nit a la capella del Santíssim. www.lagarriga.cat


MORIRSE DE ÉXITO...
Hoy dos acontecimientos a la misma hora, la bendición de los animales (San Antonio) y el concierto en EM. Escogí el concierto, llegue a menos diez minutos y la sala casi llena, empezó a entra gente y mas gente, de todas generaciones niños, bebes con cochecito, abuelos, abarrotando los pasillos, yo me quede tras la media puerta de entrada, comenzó el espectáculo, prometía ser interesante, saque en el primer acto las fotos que he colgado, continuaba entrando gente, me vi acorralado, solo podía escuchar, me agobié y en la pausa salí en un tres y no res, en la calle respiré de nuevo, me abrigué. Bufanda y cuello alto. Hacia un aire fresquísimo. Me acerque a la plaza de l’Església, aun había animales con sus amos orgullosos de ellos. Saque las fotografías que he colgado. Un apunte el caballo tiraba de una plataforma y en diferentes apartamentos diferentes animales, justo a tiempo para captar su belleza, se daba la fiesta por terminada. Así lo viví, así os lo he contado. Josep Rof Rof
La Garriga a 22/01/2012 18:32 Horas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com