josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 13 de maig de 2012

dansa


7/5/2012 - 
El Dia Internacional de la Dansa omple la plaça de l'Església de gom a gom


Foto de la notícia.Una plaça de l'Església plena a vessar va ser l'escenari dels actes amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que es van celebrar diumenge 6 de maig amb una jornada plena de ball.Des de les onze del matí fins a quarts de deu del vespre, diverses escoles, centres de dansa i entitats del municipi van fer demostracions de danses de tots els estils davant d'un públic multitudinari.
Durant tot el dia el públic va gaudir de les actuacions de les escoles Tagamanent, Pinetons, Giroi i Puiggraciós; els centres de dansa Tukupracum, Interdansa i Disset, i els grups Ball a la carta, Passaltpas, Arbolag, Activitats esportives de l'Ametlla i Els impresentables Hoopers la Garriga.
Malgrat l'amenaça de pluja, la diada es va desenvolupar amb normalitat. L'objectiu de la celebració del Dia de la Dansa és apropar la dansa a la ciutadania i donar a conèixer les activitats relaciones amb el ball que es duen a terme al municipi. 
http://www.lagarriga.net/.
Danses, un no parar, música i balla-ruques, ballem poble ballem, ja ens ho diu el refranyer “el que canta i balla els mals espanta! 

A fe que n’estem envoltats...
.
Bon MAIG i bones DANSES !! Josep
.
fotos: Canon 550D DIGITAL 06/05/2012 per jrrof

1 comentari:

  1. Hola Josep.
    Gracies per compartir aquest reportatge ple d´alegria amb aquests infants dançant.
    Reb una abraçada desde Valencia, Montserrat

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com