josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dimarts, 12 de març del 2013


Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella
Conxa Sisquella, una lluita per la independència personal.

Amb aquesta petita mostra al mateix taller on es van gestar moltes de les obres exposades, volem agrair i alhora retre homenatge a la creadora.

11/3/2013 - 
L'exposició de Conxa Siquella, oberta fins al 7 d'abril
Foto de la notícia.Un centenar de persones van assistir dissabte 10 de març a la inauguració de l'exposició "Conxa Sisquella, una lluita per la independència personal". La mostra, ubicada a l'espai que va ser el taller de l'artista, es feia amb motiu del Dia Internacional de les Dones i en el marc del Festival Mirada de Dones.
L'exposició es pot vistar fins al proper 7 d'abril a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella (Calàbria, 10). Els horaris de visita són els divendres i dissabtes de 18 a 20 hores, i els diumenge d'11 a 13 hores.
D'altra banda, dimecres 13 de març a les 19 hores, la Fundació acollirà la conferència "Conxa Sisquella, vida i obra", a càrrec de la historiadora d'art Fina Bernard.
http://www.lagarriga.net/






  Les fotos del interior me les va tirar en Jaime Moroldo, gracias


Jo hi vaig ser-hi i no estava la sala preparada per la cadira de rodes, 
si m'ho tenen em compte, resten pendents d’instar-lar-hi una rampa.









la sala/taller de Sisquella serà una sala polivalent, on permetrà fer-hi concerts, recitals poètics, sempre en petit format, el públic estarà al pati, on hi han les escultures dels seu marit Fornells-Pla.








fotos: Canon EOS 550D DIGITAL foco 18/135mm 
10/03/2013 per jrrof


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com