josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 26 de maig de 2013

els gegants ballen

25/5/2013 - Cultura
La Trobada de Gegants dóna el tret de sortida al Corpus 2013
Aquest dissabte 25 de maig comencen els actes de celebració de la Festa de Corpus de la Garriga. I ho fan, com cada any, amb la XXIV Trobada de Gegants a la Garriga. La colla de Geganters de la Garriga han organitzat per dissabte a les 18 h a la plaça de can Dachs un taller de capgrossos, a les 21 h hi haurà un correfoc amb el Front Diabòlic de la Garriga i tot seguit un correaigua a la plaça de Can Dachs.

Diumenge 26, un total de 12 colles de gegants participaran a la trobada. Es tracta de les colles de Caldes de Malavella, Esplugues de Llobregat, Montmeló, Gualba, Sant Fost de Capsentelles, Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, Gegantons de l'Escola I.P.S.I. de Barcelona, Aiguafreda, Capgrossos de l'Escola Pinetons i La Garriga amb l'Orquestrina de l'Escola de Música de la Garriga i els grallers de Bigues.
A les 10.30 es farà la plantada a la plaça del Silenci i un hora més tard començarà la cercavila. A les 12.30 és prevista la ballada a la plaça. de l'Església, on es lliuraran els premis del concurs de cartells. Enguany al concurs hi han pres part 115 alumnes del CEIP els Pinetons. Els guanyadors han estat 1r. Premi: Josep Reies Villacorta (4rt. A de 10 anys), 2n. Premi: Victor Escós Batalla (3r. B de 8 anys), 3r. Premi: Eva Nunny (3r. A de 9 anys) i l'accèssit: Abril Casar Domínguez (P5 B de 5 anys). Aquests cartells anuncien la trobada d'enguany. 
1 comentari:

  1. Hola Josep.
    Son unes fotografíes plenes de color i al-legría.
    M´encanten.
    Una abraçada, Montserrat

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com