josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 21 de juny del 2014

Bultaco Matador MK3

20 JUN 2014...

Els aparadors fantàstics, la gent s’hi esmerça per lluir-lo, enguany ni hi ha un que m’agrada molt! aviva els meus records de VIDA!

Una Bultaco Matador MK3 d’uns 40 anys, on jo vaig tenir el plaer de tindre una, la vaig tenir poc temps, tenia 4 fills, un dia a dalt el Matagalls hi havia boira, vaig estar a punt d’estimbar-me, amb vaig preguntar Josep Que i fas aquí? si et mates quí pujarà els 4 fills? (del 69,70,73 bessones) amb dolor el mateix dia la vaig vendre.

Perxo, mai m’hagués imaginat, poder gaudir-la de nou! A més exposada en un aparador. Gracies! Sense saber-ho m'heu fet una mica més FELIÇ!

Són les sorpreses que en el dia a dia la VIDA! ens regala, per agafar forçes per anar empenyent-la. jrrof



29è Concurs D’Aparadors 

aquest és el nº 27 

 Le Four et La Nuit
C/Dels Banys, nº1 
08530 La Garriga                              

1 comentari:

  1. Los escaparates fantásticos, la gente se esfuerza para lucirlo, este año ni hay uno que me gusta mucho aviva mis recuerdos de VIDA!

    Una Bultaco Matador MK3 de unos 40 años, donde yo tuve el placer de tener una, la tuve poco tiempo, tenía 4 hijos, un día arriba el Matagalls había niebla, estuve a punto de despeñarse me, con pregunté José Que y haces aquí? si te matas que subirá los 4 hijos? (del 69,70,73 gemelas) con dolor en el mismo día la vendí.

    Pértiga, nunca me hubiera imaginado, poder disfrutar de nuevo! además expuesta en un escaparate. Gracias! sin saberlo me hecho un poco más FELIZ!

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com