josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els disset anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 8 de febrer de 2015

viladrau la garriga

`
44a Travessa Viladrau La Garriga


el diumenge es va fer la Marxa Viladrau - La Garriga segons comentaven va ser molt dura, varen sofrir tots i els pocs entrenats, doncs hi havia neu gelada, la va endurir propiciant moltes caigudes, de fet ni havien del Institut Blancafort “aparentment sense entrenament de cap mena o poc entrenats”, arribàvem gaspats...però contents de fer-la. 

Des de el Bloc OPINEM LA GARRIGA les faig arribar a uns quants garriguencs, seguidors del bloc que m’ho demanaren. Josep   1 comentari:

  1. Hi han algunes persones que pensen que aixó és fer una passejada, i no és així. Cal tenir una minima preparació fisica , sense estar de més passar una revisió mèdica, per evitar ensurts i a vegades, fins i tot, morts prematures per infarts.

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com