josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 4 de març del 2017

reina la botifarra

La Fira de la Botifarra, del 3 al 5 de març

Dimecres, 22 de febrer de 2017 a les 08:00
La Garriga celebrarà els propers 3,4 i 5 de març, la 6a edició de la Fira de la Botifarra de la Garriga, un esdeveniment que va néixer l’any 2012 amb l’objectiu de promocionar el municipi i esdevenir un referent en el sector cultural i gastronòmic. 
La fira vol donar a conèixer l’elaboració de la botifarra, que és un producte típic del poble, i, alhora, situar la Garriga en el mapa.
Com l’any passat, durant la jornada s’instal·larà un gran espai gastronòmic a la plaça de Can Dachs, on el públic podrà assaborir diverses propostes gastronòmiques. 
També es programaran activitats culturals per a tots els públics, així com visites guiades i demostracions relacionades amb la temàtica de la fira.

I Jornades Gastronòmiques
Divendres, 3 de març de 2017 a les 09:30
Del 3 de març al 2 d’abril, una vintena de restaurants participaran a les I Jornades Gastronòmiques de la botifarra de la Garriga. 
Els establiments participants oferiran menús i tasts amb la botifarra com a ingredient principal, maridat amb vins de proximitat.
Arròs amb botifarra, pintxo de botifarra amb ceba caramelitzada i trompetes de la mort o croquetes de botifarra d'ou són alguns dels plats que es podran menjar als restaurants participants.
Les jornades han editat un llibret amb tots els menús que es serviran.
Divendres, a les 20h, es donarà el tret de sortida de les jornades, que es desenvoluparan amb la col·laboració de Distribucions Taqui.

Font d’informació http://www.lagarriga.cat/

***
***
***
***
***
***
***

*** M’ha agradat veure el rosetó, de les 152 llambordes participant de la festa, dins el nord de la carpa. M’he preguntat ¿quanta gent l’haurà trepitjada sense adonar-sen? i menys saber que son les llambordes cent-cinquanta-dos, doncs ja ho sabeules tinc contades des de la remodelació de la placa.
















Apunt:

He resseguit la fira, molt a poc a poc, doncs amb les rodes de la meva cadira, no volia trepitjar a ningú, bufava un aire a ràfegues, el sol mig amagat, se que podia fer més fotos, però la situació esmentada no acompanyava. Les olles amb l’aigua del Pou Calent bullien a tot drap. La parada de la Pagesia, treien mongetes d’una olla geganta i les servien amb un vas de plàstic cullereta inclosa. Les terrasses de la placa de l’Església plenes de gent abrigada. Fumant i bevent. La fira a desplaçat el mercat. La gent omplia carros i no s’aturava pas més del precís. El temps no acompanyava. Malgrat haver plogut tota la nit, el dia era gris i rúfol. Josep

1 comentari:

  1. Aquest dissabte, el temps no acompanyava a detenir-nos davant de cada paradeta, però malgrat tot, ha estat animat. Jo hi aniré demà, diumenge.

    Mentre, el reportatge fotogràfic del Josep, és un bonic testimoni d'aquesta Fira.

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com