josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dimarts, 12 de juny del 2018

cal corregir-ho

A la Garriga passen coses...


Com ens mostren les fotografies. al C/Montserrat Roig cantonada Conxa Sisquella, un carrer difícil de circular per la herba acumulada.


També la palmera de gran llargària, cauen les palmes seques, un perill si cauen sobre algú.


Plaça d'Antonia Sabater i Ventosa, resta un til·ler mort, degut a la talla de les seves arrels per les canonades del edifici nou.    

 C/Conxa Sisquella
 C/Montserrat Roig
C/Conxa Sisquella 
 Palmera Jardins del CAP
 Palma caiguda als Jardins del CAP
 Palma caiguda als Jardins del CAP
 Palma caiguda als Jardins del CAP
Plaça d'Antonia Sabater i Ventosa a la terrassa de l'Illot  

És segueix deixant trastos al carrer. 


1 comentari:

  1. De vergonya el que passa a la Garriga. Hi han uns anomenats "AGENTS CIVICS" que no serveix per a res. Jo mateix els he fet observacions i, o bé no les comuniquen o, si les comuniquen, ningú els fot cas. ¿Voleu que us digui una cosa, Josep?. En molts aspectes, la Garriga és Can Pixa i Rellisca, no paga la pena amuinar-se. Foten el que els hi ve en gana.

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com