josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 12 de febrer del 2012

La Travessa Viladrau - la Garriga

12/2/2012 - 
La Viladrau encara una nova edició
Foto de la notícia.La Travessa Viladrau - la Garriga tornarà a mobilitzar més d'un miler de participants el proper 12 de febrer. L'activitat, que ja és un clàssic a la comarca, està organitzada pel Centre Excursionista Garriguenc (CEG) i recorre uns 31 quilòmetres de distància pensats per fer en menys de set hores.Les persones inscrites sortiran a dos quarts de sis del matí de l'aparcament de la Sínia, on uns autocars les traslladaran fins a la Barita de Viladrau, on començaran la caminada. El trasllat es farà de manera gradual fins a dos quarts de set del matí per evitar aglomeracions posteriors al primer tram de la travessa, que és molt estret.
El recorregut passa per llocs com Sant Segimon, Collformic, i el Pla de la Calma. La travessa està sempre marcada per un ambient popular i familiar.
L'organització del CEG recomana a tots els participants que portin un calçat amb una sola gruixuda per evitar relliscades, i d'altra banda portar roba d'abric per protegir-se del fred, ja que s'espera estar a 4 graus sota zero.
Amb el temps, la Viladrau - la Garriga s'ha convertit en una de les cites esportives i socials més destacades del municipi i en una oportunitat per promocionar el poble a la resta del territori, ja que vénen participants de tot Catalunya.

 
foto de l'arribada: Canon PowerShot G12 12/02/2012 13:04 per jrrof


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com