josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

diumenge, 19 de febrer del 2012

swing carnestoltes la garriga















18/2/2012 - Cultura
El Carnestoltes d'aquest any tindrà un aire swing
Foto de la notícia.El Carnestoltes és una de les activitats lúdiques que marca el calendari de festes del municipi de la Garriga.El dissabte 4 de febrer es va confeccionar el rei Carnestoltes que es passejarà durant la rua i que serà cremat el diumenge19 de febrer a la plaça del Silenci.
El dissabte 18 a les sis de la tarda es farà el concurs de disfresses i la rua de carrosses. El punt de sortida de la rua serà davant del teatre i farà un recorregut pels carrers del centre fins arribar a la plaça de l'Església, on es farà la desfilada i es donarà el veredicte del concurs.
El diumenge 19 a les quatre de la tarda es farà el taller de sardines i a partir de las sis de la tarda es cremarà el rei carnestoltes i s'enterrarà la sardina. Una de les novetats d'aquest any és l'organització d'un ball al carrer de l'estil Lindy Hop.
Els encarrregats d'organitzar l'acte són l'entitat Ball a la carta, el bar la Plaça, el restaurant Little Italy de la Garriga i l'Ajuntament. La professora Carme Roca ha explicat en què consisteix aquest estil de ball: "El lindy hop és una de les maneres de ballar la música swing i aquí a la Garriga potser no es coneix massa, però a Barcelona és un estil de ball molt popular en el que s'està aficionant molta gent jove, és per a totes les edats, però sobretot per a gent jove que fins ara el ball de saló havia quedat una mica desvinculat".
La iniciativa que tindrà lloc el diumenge 19 de dotze del migdia a sis de la tarda es farà a la plaça de l'Església que estarà ambientada per l'ocasió amb una mini exposició de cotxes antics. 
http://www.lagarriga.cat








Posted by Picasa
Ha sigut un matí diferent, agradable !! escoltant
música tot fen el vermut endiumenjat...
fotos: Canon PowerShot G12 18/02/2012 per jrrof

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com