josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 25 de maig del 2013

la Torre del Fanal

16/5/2013 - Participació ciutadana http://www.lagarriga.net/ 
Jornada de Portes Obertes a la Torre del Fanal
D'acord amb el que es va acordar a la reunió amb les entitats el passat 19 de març, l'Ajuntament de la Garriga convoca una Jornada de Portes Obertes a la Torre del Fanal.

La jornada tindrà lloc el proper dissabte 25 de maig i l'obertura de portes de l'equipament (C/ Can Noguera, 76) serà les 11.30 hores. Tot seguit, a les 12 hores, es farà la presentació del projecte de la Torre del Fanal, que anirà a càrrec de l'alcaldessa, Meritxell Budó; la regidora d'Urbanisme, Neus Marrodan, i la regidora de Participació Ciutadana, Mar Canet.

Un cop celebrada la Jornada de Portes Obertes i feta la presentació del projecte, caldrà començar a definir el model de gestió de l'equipament, tot elaborant un grup de treball. Les entitats que vulguin participar en aquest grup de treball s'han de posar en contacte amb l'Àrea de Participació de l'Ajuntament (participacio@ajlagarriga.cat).

Per tal d'avançar, l'Ajuntament també convoca les entitats implicades en el projecte el proper 4 de juny, a les 20 hores, la Sala de Plens per realitzar una primera trobada de treball per tal de:

- Rebre propostes de revisió del projecte tècnic (segons el que s'explicarà a la jornada de portes obertes) i poder presentar esmenes abans que el projecte d'obres sigui aprovat definitivament.
- Constituir la comissió redactora del model de gestió de l'equipament.
D'acord amb la voluntat de l'equip de govern, ni en aquesta reunió ni en les següents de treball intern no hi assistiran polítics, ja que es vol que els representants de les entitats desenvolupin lliurement una proposta.
La comissió política de participació (integrada per representants de tots els grups polítics) va referendar aquesta premissa però va demanar la presència de personal tècnic de l'Ajuntament que ajudi els membres del grup de treball i pugui anar detectant aquells impediments (tècnics o legals) de posada en marxa de la proposta i, si és el cas, buscar alternatives.







 ¿on és el fanal?

primer impediment just al carrer
  ¿on és el fanal?
¿on és el fanal?
 els meus peus just al escaló de l'entrada
panys i manigues per fer una grabació 


 l'alcaldessa Budó en plena explicació, just treu el caparró

Alfredo, Joaquim i Josep debatin
Jornada de Portes Obertes a la Torre del Fanal
Ves per on a mi no m’hi ha deixat entrar, des del carrer he fet aquestes fotografies. He escoltat que en el arranjament de la primera fase, entra altres coses, tenen previst una rampa, la que em permetrà poder entra amb la cadira de rodes elèctrica. Lo qual m’ha alegrat, penso en els acollidors jardins lleguin poesia, serà d’un enorme plaer per mi poder-los compartir. La anècdota: la insistència de varis en voler ajudar-me per entrar, el qual es d’agrair. Però la cadira i jo fem quasi 200 kg i poques bromes. També destacar les tertúlies llargues en acabar l’acte.

Amb faig la pregunta de sempre ¿on és el fanal? Josep

2 comentaris:

  1. Jornada de Puertas Abiertas en la Torre de la Farola
    Mira por donde a mí no me ha dejado entrar, desde la calle he hecho estas fotografías. He escuchado que en el arreglo de la primera fase, entra otras cosas, tienen previsto una rampa, la que me permitirá poder entra con la silla de ruedas eléctrica. Lo que me ha alegrado, pienso en los acogedores jardines legua poesía, será de un enorme placer para mí poder compartir. La anécdota: la insistencia de varios en querer ayudarme para entrar, el cual es de agradecer. Pero la silla y yo hacemos casi 200 kg y pocas bromas. También destacar las tertulias largas al finalizar el acto.
    Con hago la pregunta de siempre ¿dónde está el farol? José

    ResponElimina
  2. hola Josep..aviat ja podràs entrar a dins...la rampa serà de les primeres coses que faran...gràcies per treurem a la foto ¡¡¡ La veritat es que no t'he vist ¡¡

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com