josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dilluns, 19 d’octubre del 2009

tapiades!



el 13/10/2009 s'inicia la pared de pedra



Canon EOS 400D DIGITAL 18/10/2009 per jrrof
Ja quasi està acabada la restauració 03/11/2009

El mur enderrocat per obrar una nova construcció, refer-lo de nou va per bon camí, pedra a pedra el van refent , naturalment amb els medis actuals per aixecar les pesades pedres (no com antuvi a ma)

Haig de dir que els queda bé, lo que m’ha xocat és el mur interior estava plena gargots o assignatures i cartells enganxats d’estrelletes d’una opció política, ara queden completament tapiats al mig, que passarà quant d’aquí tropecents anys algú els descobreixi? Seran relíquies del 2009 i de nostra manera de fer “embruta que fa fort, o del tot si val...”

Ahir un munt de persones, entre elles jo, gaudíem del nostre estimat Passeig estava guapo, GUAPO!!!

Josep Rof i Rof

3 comentaris:

  1. Josep!

    L'altre dia des de l'ajuntament es deia que circular amb cadira de rodes per sobre del sauló era dificultós, i aquesta era una de les raons per les que es vol pavimentar la Plaça de l'església. Tu què en penses?

    Gràcies! Salut!

    ResponElimina
  2. ei!
    A mi m'encanta passejar amb la cadira electrònica per el Passeig, per la Plaça del Silenci, com no per el Passeig dels Til•lers i la mítica Plaça de l’Església (un plaer trepitjar la sorra neta de xiclets).

    Lo que amb molesta són la falta d’adaptacions (encara que reconec que últimament se n’han refet un munt)incloses moltes aceres estan plenes de forats des de fa anys i ningú i fa res, de res.

    ResponElimina
  3. Gràcies per la resposta Josep!

    Aquesta setmana ens volen fer una entrevista des del Gar per preguntar-nos com veiem el canvi de plaça...i m'agradaria conèixer diferents punts de vista. Com que l'ajuntament al·legava això de les cadires de rodes...crec que s'ho han ben tret de la màniga...bueno...ja veurem com acaba tot plegat!

    Moltíssimes gràcies Josep!

    Salut!

    Pol

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com