josep rof rof

josep rof rof
Per la cadira soc passejat i passejo, el paraigües, la gorra, la bossa, la motxilla, el meu somriure, la cara d’enfadat, el meu cansament per els dinou anys d’ELA, molts ens han deixat “feia fotos per ells”, ara es tot silenci, un silenci sepulcral, sols la mar brama per ells. Josep

dissabte, 11 de febrer del 2012

parelles artístiques


23/1/2012 - 
Inauguració de la mostra "Parelles artístiques: experiències creatives per la salut mental"
Foto de la notícia.El proper divendres 27 de gener s'inaugura la mostra "Parelles artístiques: experiències creatives per la salut mental". L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre a la sala d'art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.
El projecte l'han portat a terme la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona amb la col·laboració de l'associació El Far per la salut mental de la Garriga per promoure la integració de les persones amb malalties mentals.
La iniciativa ha consistit en què un artista professional juntament amb un principiant, que pateix alguna mena de malaltia mental, hagin pintat a "quatre mans" la mateixa obra.
La finalitat d'quest projecte és sensibilitzar la població sobre la salut mental, reduir l'estigma de les malalties mentals i afavorir la integració.
L'exposició es podrà visitar fins al 14 de febrer. www.lagarriga.cat
.










aquest quadro conté diverses línies del poemes següent






fotos: Canon PowerShot G12 11/02/2011 per jrrof
Avui l'he visitada i m'ha agradat, la venda és per subhasta tots de sortida a 100 euros ni havien alguns que havien pujat a 500 euros, tot un èxit, en Joaquim m’ha donat tota classe d’explicacions, us la recomano Josep

2 comentaris:

  1. hola Josep..gràcies per fer-nos tanta difusió de la exposició de Parelles Artístiques. Es un projecte que podrà ajudar molt a algunes persones que pateixen alguna dificultat mental. La veritat es que la gent que l' ha visitada els hi ha agradat molt. Aprofito l' oportunitat que em dona en JOSEP per agrair atots els que ens doneu suport, especialment als pintors que han col.laborat directament en aquestes obres, i ja pensem en les properes obres que farem. La solidaritat es un valor que té preu.
    Joaquim.

    ResponElimina
  2. Hola Joaquim saps una cosa jo gaudeixo de l’exposició dues vegades, in situ i quant processo les fotos, podria haver-les retallat, doncs son tal qual han sortit, totes menys el poema, agraeixo el teu comentari, un dia posaré a www.laqui.es/ l’adreça del blog L'AQUÍ, donan les explicacions per generar interès en veure’l, doncs un blog sense visites ni comentaris és un mort en vida.
    Abraçades i endavant amb la noble tasca empresa Josep

    ResponElimina

opina opina

un poble apte per tothom

BLOG obert, per opinar sobre la vida i convivència a La Garriga, denunciar impediments per circular amb la cadira de rodes, deteriorament del mobiliari urbá, o qualsevol cosa a millorar, també mencionar les millorades, tot espera’n l’arranjament del centre, serà totalment adaptat. Quina il-lusiò passejar-m'hi...
http://opinemlagarriga.blogspot.com // opinem@gmail.com